Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan toplantıya; geçmiş döneme ait faaliyet raporunun ve bütçenin okunarak oylanması ve kabulü ile devam edildi. Toplantıda daha sonra vakıf üyeleri söz alarak görüş ve önerilerini sundular.

"YENİDEN GÖNÜL SEFERBELİĞİ"
Vakfın; MHP'nin kurucu genel başkanı "Başbuğ Alparslan Türkeş'in bir emaneti" olduğuna dikkat çeken üyeler, "Sakarya'da yeniden gönül seferberliği başlatılmalıdır" fikrinde mutabık kalarak üyelerin aktif bir şekilde vakıf faaliyetlerine katılmalarının tesisi ve üye sayısının artırılması gerektiğini belirttiler.

"ADIMIZDAN SÖZ ETİRECEĞİZ""
Toplantıda kapanış konuşmasını gerçekleştiren TÜRKAV Sakarya Şube Başkanı Recai Ciran, TÜRKAV Genel Başkanlığı'na Ebubekir Korkmaz'ın gelmesiyle birlikte vakıf faaaliyetlerinin Türkiye çapında ivme kazandığını belirterek TÜRKAV'ın hem Türkiye genelinde hem de Sakarya'da adından daha sık söz ettireceğini kaydetti.
Vakfın 2019 yılında çeşitli organizasyonlar düzenleyerek tarihi ve toplumsal meselelere dikkat çekeceğini kaydeden Başkan Ciran, bu kapsamda ilk etkinliğin 3 Mart'ta düzenlenecek bir konferans ile Hocalı katliamını anmak olacağını bildirdi.

Editör: Haber Merkezi