Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, 2014 yerel seçimlerinden bu zamana kadar geçen süre içerisinde Akyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, bunlarla birlikte hedeflenen ve yapılmakta olan projelerin anlatıldığı yerel buluşmalar toplantısında faaliyetleri anlattı.

7/24 GÖREVDE
Akyazı Belediye Başkan Hasan Akcan “Akyazı’nın geleceği için 40–50 yıllık projelerimizin çoğu hazır; 5 adet kentsel dönüşüm projemiz var. Belki bizim ömrümüz bu projeleri hayata geçirmek noktasında yeterli olmaz ama bizlerden sonra görevi devralacaklar için, bu projeleri hazırlayarak Akyazı’nın geleceği için önemli işlere imza atıyoruz. Bizden sonra görev alanlar hazır projeleri hayata geçirecek. Yaptığımız önemli projeler var ama bunların dışında tabii ki eksiklerimiz de var. Her şey zamana ve paraya dayalı, her şeyin bir sırası vardır. Bizler hizmet adına mesai kavramı gözetmeksizin 7/24 bütün gücümüzle bu eksiklikleri gidermeye her zaman çalışıyoruz.”

BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK
Başkan Akcan, “Binalar, yollar yapıyoruz fakat asıl bu hizmetlerin yapıldığı yerde asıl olması gereken sevgi, hoşgörü, birlik-beraberlik ve kardeşlik duygularıdır. Eğer bunları oluşturamıyorsak yapılan hizmetlerin hiçbir değeri kıymeti yoktur. Allah Ülkemizi düşmanların şerrinden muhafaza etsin Ülkemiz zor dönemlerden geçti. Ama bu zor dönemlerin üstesinden gelmemizin ve atlatmamızın en büyük nedeni birbirimize olan kenetlenmemizdi. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu şu zamanda bizler bir ve beraber olmalıyız, birbirimize destek vermeliyiz, kenetlenmeliyiz. Akyazı için göreve geldiğimiz zamandan beri en çok üzerinde durduğumuz konulardan biri de budur. Ülkemizin tüm Müslümanların buna ihtiyacı vardır. Bunu oluşturmak için kaymakamlık, emniyet, jandarma, adliye, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, odalar, yani tüm kurum ve kuruluşlar her kesimden herkes ile hasbihal etmeye çalıştık. Yaradan’dan ötürü herkese sevgimiz, saygımız, hoşgörümüz vardır. Akyazı’da da bunu oluşturmaya çalışıyoruz. Bizler her zaman bu anlayış ile ve bu duygularla görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

150 MİLYONLUK YATIRIM
AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora ise “Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan ile göreve geldiğimiz 30 Mart 2014 seçimlerinden bu yana ilçemizin gelişmesi, güzelleşmesi daha güzel imkânlara sahip olması için elimizden ne geliyorsa yaptık ve aynı şekilde de yapmaya devam ediyoruz. 2014 seçimlerinden bu yana toplam 4 yıl içerisinde Akyazı’ya yapılan bazılarının gözle gözüktüğü ama bazılarının da ufak görüldüğü ya da algılandığı hizmetlerin maddi karşılığını tekrar tekrar toplayıp hesapladığımızda, yaklaşık 150 milyon lirayı buldu. Akyazı 15 yılda kavuşamadığı asfaltın kat kat fazlasında 4 yılda ulaştı. Halen hizmetlerimiz sürüyor, sürecekte. Bu hizmetler Akyazı için Akyazı’nın gelişmesi için” dedi

KATILANLAR
İki farklı oturumda yapılan toplantılara Akyazı İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolu başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kurucu Üyeleri ve geçmişte görev yapanlar, Mahalle Temsilcileri, Oda Başkanları ve Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, İmamlar, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Dernek, Okul Aile Birlikleri, Sendika ve tüm Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Yönetimleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi