İlçe Genelinde 36 Mahallede planladıkları program dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Fen işleri Müdürü İlker ÇELİK; "Büyükşehir Yasası ile birlikte köy statüsünden çıkıp mahalle olan bölgelerde Belediye sorumluluk ağında  bulunan yollarda soğuk asfalt serim işlemleri tamamlandı. Ekiplerimiz program doğrultusunda İlçe merkezinde çalışmalara başladı" bilgisini paylaştı.

PROGRAMIMIZ DEVAM EDECEK
İlçe genelinde gerçekleştirdikleri asfalt çalışmalarının sona yaklaştığını belirten Çelik,
“Hepimizin bildiği üzere ilçemizde alt yapı çalışmalarından kaynaklanan yol bozukluklarından dolayı hemşehrilerimiz mağdur oldular.
Kocaali Belediyesi olarak hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. İlçe merkezinde çalışmalara başladık, hızlı bir şekilde bu çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yapılan Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet ACAR;
“Köy statüsünden çıkıp Mahalle olan yerlerde çalışmalarımız tamamlandı  ilçe merkezinde çalışmalarımız başladı. İnşallah kısa bir zamanda Karşı,  Yeni,  Hızar, Yayla, Yalı ve Yayla Mahallerinde betonlama ve asfalt çalışmalarımızı tamamlayacağız. Mahallelerimizde çalışmalarla yakından ilgilenen mahalle muhtarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi