Resmi TOKİ verilerine göre bölgede 265 konutun yanı sıra 4 dükkandan oluşan bir ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi yapılıyor.
Ferizli’de uzun süredir beklenen sosyal konut projesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen proje, Sinanoğlu Mahallesi’nde yükseliyor.
265 Konut ve 4 Dükkan Yapılıyor
TOKİ’nin resmi ihale bilgilerine göre projenin kapsamında 265 adet konut ile 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi bulunuyor. Proje kapsamında konut ve ticari alanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek.
TOKİ’nin ihale ilanında konutların tünel kalıp sistemiyle, ticaret merkezinin ise konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacağı belirtiliyor. Projenin ihalesi 7 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirildi. İhale dokümanında yapım süresi, yer tesliminden itibaren 550 takvim günü olarak belirlendi.




