Telekom Center'da oynanan maça Panathinaikos hızlı başladı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk periyodu ev sahibi 27-24 önde kapattı. İkinci çeyrekte de kontrolü elinde tutan Yunanistan ekibi, devreye 46-41 üstün girdi.

Üçüncü çeyrekte fark açıldı

İkinci yarıya istediği gibi giremeyen Fenerbahçe Tarfin, üçüncü periyotta hücumda tıkandı. Bu çeyreği 21-14 kaybeden sarı-lacivertliler, son bölüme 67-55 geride başladı. Final periyodunda da oyunun hakimi olan Panathinaikos, maçı 92-74 kazanarak dörtte dört yaptı.

TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, istifa etti
TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, istifa etti
İçeriği Görüntüle

Maçın öne çıkanları

Panathinaikos'ta Mathias Lessort pota altında etkili bir oyun ortaya koyarken, Sylvain Francisco ve Nigel Hayes-Davis hücumda takımlarını sırtladı. Fenerbahçe Tarfin'de Braxton Key'in çabası sonucu değiştirmeye yetmedi.

Sıradaki maçlar

Fenerbahçe Tarfin'i gelecek hafta çift maç programı bekliyor. Sarı-lacivertliler 13 Ekim Salı günü saat 20.45'te Zalgiris Kaunas'ı, 15 Ekim Perşembe günü yine 20.45'te Partizan'ı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk edecek.

EuroLeague'in 4. haftasında sahne alacak diğer temsilcilerimizden Anadolu Efes, 9 Ekim Cuma günü saat 21.15'te Olympiakos deplasmanına çıkacak. Beşiktaş ise aynı gün 21.30'da Baskonia'ya konuk olacak.

Periyot sonuçları

1. Periyot: 27-24

2. Periyot: 19-17

İlk yarı: 46-41

3. Periyot: 21-14

4. Periyot: 25-19

Maç sonucu: Panathinaikos 92-74 Fenerbahçe Tarfin

fotoğraf: sosyal medya

Muhabir: Serkan Arutan