1831 yılında İtalya’da 1863 yılında İstanbul’da faaliyetlerine başlayan 2020 yılında 65 ülkede 70 milyon sigortalısına 72 bin çalışanı ile hizmet veren yıllık 70 milyar Euro Prim geliri ile küresel sigorta markası Generali Dünyadaki en başarılı 10 Sigortacısını açıkladı. 6 Şubat 2021 tarihinde açıklanan listede Türk Sigortacı Cüneyt Demir de yer aldı.

BAŞARIYI GENERALİ GRUBU DUYURDU
Generali Grubu tarafından yapılan açıklamada ödül törenine Generali Grubu üst düzey yöneticileri ile birlikte Türkiye'den şirketin Sakaryalı Sigorta Acentesi ve Özada Sigorta Genel Müdürü Cüneyt Demir'in katılacağı açıklandı.

CÜNEYT DEMİR, “TÜRK SİGORTACILARIN BAŞARILARI ARTARAK DEVAM EDECEK”
Cüneyt Demir “Sakarya birçok alanda ulusal ve uluslararası başarı hikayeleri olan insanların yetiştiği bereketli bir coğrafya. Uzun yıllardır başta Sakarya olmak üzere tüm Türkiye’deki sigortalılarımıza tecrübeli ekibimizle kusursuz hizmet sunuyoruz. Yaptığımız projeler ulusal arenada dikkat çekiyordu. Türk Sigorta sektörü açısından gurur verici gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz aylarda Avrupa kıtasının en başarılı ilk dört sigortacısından biri olarak ilan edilmiştim. Son olarak tüm Dünya genelinde en başarılı 10 sigortacı arasında açıklandım. Türk sigortacılık tarihi açısından önemli olan bu gelişmenin, sigorta sektörünün Avrupa ve diğer ülkelere açılmasında, etkileşim sağlanmasında önemli katkısı olacak. Ülkemizde sigortacılık her geçen gün gelişmektedir. Yakında Türk Sigorta acentelerinin başarılarını tüm uluslararası arenalarda göreceğiz. Dünya çapında bir organizasyonda Türkiye adına katılım sağlamak bizleri çok mutlu etti. Destekleri ile bize güç katan tüm Sakaryalılara ve sigortalılarımıza teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi