Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Serdivan Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan lüks bir dubleks villayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Toplam 284 metrekare kullanım alanına sahip olan villa, 6 milyon TL muhammen bedelle yeni sahibini bekliyor.
İHALE 9 ARALIK’TA GERÇEKLEŞECEK
Satış ihalesi, 9 Aralık 2025 tarihinde Sakarya SGK İl Müdürlüğü İcra Satış Salonu’nda düzenlenecek. Katılım sağlamak isteyenlerin, muhammen bedelin %7,5’i oranında teminat bedeli yatırmaları gerekiyor. Satışla ilgili detaylı bilgilere SGK’nın resmi internet sitesinden ulaşılabiliyor.
DETAYLAR VE ÖZELLİKLER
Adres: Serdivan, Kemalpaşa Mahallesi, Zakkum Sokak No:14
Toplam Kullanım Alanı: 284 m²
-
Bodrum kat: 100 m² (garaj, kömürlük, kiler)
-
Zemin kat: 97 m² + 22 m² teras
-
1. kat: 87 m² + 22 m² teras (3 oda, banyo, duş, balkon)
-
Çatı: Ahşap ve kiremit kaplama
-
Dış alan: Peyzaj ve istinat duvarı tamamlanmış
Modern tasarımı, geniş yaşam alanları ve tamamlanmış dış yapısıyla dikkat çeken villa, yatırımcılar ve villa sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.




