Olay, Karasu sahilinde Kule 17 bölgesinde meydana geldi. Denize giren anne ve iki çocuğu, bir süre sonra derinleşen bölgede zor anlar yaşamaya başladı.

Durumu fark eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Amirliği ekipleri, jetskiyle kısa sürede olay yerine ulaştı.

Önce çocuklar, ardından anne kurtarıldı
Hızla müdahale eden jetskili cankurtaran ekipleri, boğulma tehlikesi geçiren iki çocuğu önce güvenli bölgeye çıkardı. Ardından anne de ekipler tarafından jetskiye alınarak sahile ulaştırıldı.
Kurtarılan aile, sahilde bekleyen cankurtaran ekiplerine teslim edildi. Ailenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Görüntülerde cankurtaranların olay yerine jetskiyle hızla ulaşması, çocukları kurtarması, ardından anneyi jetskiye alarak sahile ulaştırması ve annenin ekiplere teşekkür etmesi yer aldı.





