GELENEKSEL OYUNLAR YAŞATILDI
Çocukların fiziksel aktiviteye teşvik edilmesi, sosyal bağlarının güçlendirilmesi ve geleneksel oyunların yaşatılması amacıyla düzenlenen turnuvada Mendil Kapmaca ve Kaleli Yakan Top müsabakaları oynandı. Tribünleri dolduran öğretmenler ve veliler, minik sporcuların heyecanına ortak oldu.

DERECELER BELLİ OLDU
Turnuva sonunda Mendil Kapmaca oyununda Osman Salihoğlu İlkokulu birinci olurken, Beşevler İlkokulu ikinci, Nazım Üner İlkokulu üçüncü ve Kirazlı İlkokulu dördüncü sırada yer aldı.
Kaleli Yakan Top müsabakalarında ise Gümüşoluk İlkokulu birinciliği elde ederken, Beşevler İlkokulu ikinci, Nazım Üner İlkokulu üçüncü ve Şerbetpınarı İlkokulu dördüncü oldu.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ
Müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara kupa ve sertifikaları takdim edildi. Öğrenciler, sergiledikleri performans ve centilmence mücadeleleriyle izleyenlerden büyük alkış aldı.

“TÜM SPORCULARIMIZI KUTLUYORUZ”
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda turnuvaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, “Turnuvaya katılan tüm okullarımıza, öğretmenlerimize ve değerli sporcularımıza gösterdikleri çaba ve fair-play ruhu için teşekkür ederiz. Dereceye giren takımlarımızı yürekten kutlarız” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Serkan ARUTAN