iyaret kapsamında pazar tezgâhlarını ve sanayi işletmelerini tek tek gezen CHP heyeti, esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirerek yaşanan ekonomik sıkıntıları yerinde dinledi. Artan maliyetler, düşen alım gücü ve ekonomik belirsizliklerin gündeme geldiği ziyaretlerde, esnaf mevcut şartlar altında ayakta kalmakta zorlandıklarını dile getirdi.
Esnaf ve vatandaşın talepleri dinlendi
Pazar esnafı, özellikle girdi maliyetlerindeki artışın satışlara olumsuz yansıdığını belirtirken, vatandaşlar da günlük yaşamda karşılaştıkları geçim sıkıntılarını CHP heyetiyle paylaştı. Sanayi esnafı ise iş hacmindeki daralma ve artan giderler nedeniyle yaşadıkları sorunlara dikkat çekti.
Sahadan kopmayan siyaset vurgusu
Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan CHP Sakarya İl Başkanı Oğuzcan Curoğlu, sahada olmanın ve halkın sorunlarını doğrudan dinlemenin önemine vurgu yaptı. Curoğlu, kalıcı ve gerçekçi çözümler üretmenin yolunun, vatandaşın yaşadığı sorunları yerinde görmekten geçtiğini ifade etti.
“Çözümlerimizle sahada olmaya devam edeceğiz”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin sorunlara yönelik çözüm önerilerinin hazır olduğunu dile getiren Curoğlu, “Bugün olduğu gibi yarın da sahada olmaya devam edeceğiz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini yakından takip ediyor, sorunların çözümü için çalışıyoruz” dedi.
CHP heyeti, ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirterek, halkla iç içe olmayı sürdüreceklerini kaydetti.





