Merkez Nilüfer ilçesi 23 Nisan Mahallesi’nde yaşanan olay ise korku dolu anlara sahne oldu. Lüks bir sitede, balkonların üzerine sonradan yapılan cam balkon sistemleri, şiddetli rüzgâra dayanamayarak büyük bir gürültüyle yerinden söküldü. Önüne kattığını sürükleyen lodos nedeniyle 5 dairenin cam balkonları farklı şekillerde hasar gördü.

Olay sırasında balkon parçalarının savrulmasına rağmen, bölgede yaralanan kimsenin olmaması sevindirdi. İhbar üzerine site yönetimi, apartmanların alt kısmında güvenlik önlemleri alarak olası riskleri bertaraf etti.

Havanın yağmurla birlikte etkisini yitirmesiyle lodosun şiddeti azalırken, site sakinleri derin bir nefes aldı. Yetkililer ise vatandaşları, olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: İHA