Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Vali Rahmi Doğan ve Eşini Ağırladı
Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Sakarya Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan Hanımefendiyi belediyede ağırladı. Ziyaret kapsamında, Kubbealtı Sergi Salonu’nda Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin değerli akademisyenleri Prof. Dr. Münevver Üçer, Doç. Dr. Kaya Üçer ve sanatçı Reyhan İsen’in eserlerinden oluşan “Gelenek Gelecektir” sergisi gezildi.
Vali Doğan, eşi, Prof. Dr. Mustafa İsen ve davetlilerle birlikte sergiyi inceleyen Başkan Çelik, Serdivan’ın kültür ve sanat alanında attığı adımlardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Başkan Çelik, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Sanatın ve kültürün kalbinin Serdivan’da atmasına katkı sunan kıymetli sanatçılarımızın eserlerine ev sahipliği yapmak bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Nazik ziyaretleri ve güzel düşünceleri için Sayın Valimize ve kıymetli hanımefendiye teşekkür ediyorum.” dedi.





