Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden hemşehrilerini ziyaret etti.

Hastalar ve yakınlarıyla görüşen Başkan Akın, sağlık durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında önceki dönem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile karşılaşan Akın, bir süre sohbet etti.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Fatih Akın, “Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hemşehrilerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretimiz sırasında önceki dönem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ile karşılaşarak hasbihâl ettik. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

MORAL VERDİ

Pamukovalı bir vatandaş "Başkan Akın’ın ziyaretinin kendilerine moral verdiğini belirterek, “Bu süreçte hatırlanmak ve ziyaret edilmek bizleri mutlu etti. Başkanımıza ilgisi ve geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Sapanca Sahili’nde Hafta Sonu Yoğunluğu
Sapanca Sahili’nde Hafta Sonu Yoğunluğu
İçeriği Görüntüle

foto: sosyal medya

Muhabir: Şevval GEÇİN