Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kayseri’mize hoş geldiniz. Sizleri hayırseverler şehri Kayseri’de görmekten onur duyuyoruz” dedi. Kayseri’deki sosyal belediyecilik hizmetlerine de değinen Büyükkılıç, şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra tarım, hayvancılık, sanayi ve turizm alanlarındaki gelişmelere vurgu yaptı. Büyükkılıç, belediyecilik anlayışlarını, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesi doğrultusunda yürüttüklerini ifade etti.
Bakan Göktaş ise Kayseri’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. Göktaş, “Allah razı olsun başkanım, eser ve hizmet siyasetinin en güzel karşılığını bulan Kayseri’de sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle her kesime dokunan bir belediyecilik sahada en güzel şekilde yansıtılıyor” dedi.
Ziyaret kapsamında Bakan Göktaş, Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ni imzalayarak Başkan Büyükkılıç’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve tüm Kayserililere selam ve sevgilerini iletti.





