Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’nde 22 Haziran 2025 tarihinde düzenlenen Türkiye Minikler Karate Şampiyonası İl Seçmesi Turnuvası, büyük bir rekabete sahne olurken, Aras Derin Akademi Spor Kulübü gösterdiği performansla adeta turnuvaya damgasını vurdu. Kulüp, toplamda 19 altın, 12 gümüş ve 12 bronz madalya olmak üzere 43 madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekti.
Turnuvada kata ve kumite kategorilerinde ter döken sporcular, bireysel başarıların yanı sıra takım olarak da önemli bir başarıya imza attı. Kazanılan bu madalyalarla birlikte Aras Derin Akademi Spor Kulübü sporcuları, 18-20 Temmuz 2025 tarihlerinde Tekirdağ’da düzenlenecek olan Türkiye Minikler Karate Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.
Kulüpten Teşekkür Mesajı
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, başarıya katkı sunan tüm isimlere teşekkür edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Turnuvaya katılan tüm sporcularımızın gösterdiği üstün performanstan dolayı gurur duyuyoruz. Bu başarıda büyük emeği olan kulüp başantrenörümüz Şennur Kaymas Ercan’a ve yardımcı antrenörümüz Ali Ercan’a teşekkür ederiz. Ayrıca çocuklarını her zaman destekleyen değerli velilerimize de gönülden şükranlarımızı sunarız. Başarılarımızı her geçen gün artırmak için elimizden geleni yapacağız.”
Aras Derin Akademi Spor Kulübü’nün bu büyük başarısı, hem kulüp camiasında hem de Akyazı’daki spor kamuoyunda büyük takdir topladı. Kulüp, Tekirdağ’daki şampiyona için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.
foto: sosyal medya