Serdivan Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Serdivan AVM ile Cadde54 arasında gerçekleştirilen kermese Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik de katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik, ilahilerle devam etti. Kermes boyunca çocuklar için çeşitli eğlenceli aktiviteler düzenlenirken, vatandaşlar da Ali Hamza’ya destek olmak için yoğun ilgi gösterdi. Başkanlar Alemdar ve Çelik, etkinlik alanında Ali Hamza ve ailesiyle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, dayanışmanın önemine vurgu yaparak, “Serdivan Belediye Başkanımız Osman Çelik, İlçe Başkanımız Yusuf Haldızoğlu ve kıymetli misafirlerimizle birlikte Sakaryalı DMD kas hastası Ali Hamza Doğan için düzenlenen yardım kermesine katıldık. Hemşehrilerimizi Ali Hamza’nın mücadelesinde destek olmaya davet ediyorum. Şifa bekleyen tüm hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum” dedi.
Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cadde54–Serdivan AVM arasında gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız, teşkilat üyelerimiz ve personelimizle birlikte DMD ile mücadele eden Ali Hamza’nın yanındaydık. Ailesiyle görüşerek Ali Hamza’nın durumu hakkında bilgi aldık, destek için gelen vatandaşlarımızla sohbet ettik. Rabbim tüm evlatlarımıza ve hastalarımıza sağlık, sabır ve acil şifalar nasip eylesin” ifadelerine yer verdi.
Fotoğraf: SOSYAL MEDYA




