Seyir Halindeki Otomobil Bir Anda Alev Aldı
Olay, Sakarya'nın Erenler ilçesi Yazılı Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akaryakıt istasyonunun önünden geçen bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle seyir halindeyken aniden yanmaya başladı.
Kısa sürede büyüyen alevler aracın tamamını sararken, sürücü soğukkanlı davranarak otomobili durdurdu ve son anda araçtan çıkarak olası bir faciadan kurtuldu.
İtfaiye Ekipleri Kısa Sürede Müdahale Etti
Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın, akaryakıt istasyonuna sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Araç Kullanılamaz Hale Geldi
Yangında otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, araç adeta demir yığınına döndü.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ekipler tarafından inceleme başlatıldı.
Fotoğraf: Sosyal medya




