Kitap, Adalı Kadın Yazarlar Topluluğu tarafından şehit aileleri ile birebir görüşmeler yapılarak hazırlandı. Tüm gelirleri ise Sakarya Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği’ne kayıtlı şehit çocuklarının eğitimine aktarılacak.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, kitabın dağıtımına yönelik proje çalışmaları kapsamında Proje Sorumlusu Gazeteci Yazar Filiz Toklu ve Eserin Editörü Eğitimci Yazar Nalan Solmaz Aşkın’ı ağırladı. Başkan Soykan, “Şehitlerimizin hayatlarını konu alan bu kıymetli eserde emeği geçen herkesi kutluyorum. Kitabın öğrencilerimize ulaşması için Akyazı Kaymakamımız Mustafa İkbal Eşki ile birlikte bir proje geliştirdik ve lise öğrencilerimize dağıtılmasını sağlayacağız” dedi.
Proje Sorumlusu Gazeteci Yazar Filiz Toklu ise, “Kitabımızın millî bir şuurla öğrencilerimizle buluşacak olmasından son derece memnun olduk. Kıymetli destekleri için Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“364 Gün O Gün”, şehitlerin anılarını genç nesillere aktarma ve milli bilinç kazandırma amacıyla Akyazı’da lise öğrencileriyle buluşacak.



