Futbolda sezonun henüz 13. maçlar sonunda teknik direktör değişiklikleri dikkat çekici seviyeye ulaştı. Atakaş Hatayspor, Sakaryaspor, Alagöz Holding Iğdır FK, SMS Grup Sarıyer, Arca Çorum FK, Amed Sportif Faaliyetler, Boluspor, Adana Demirspor, Ankara Keçiörengücü, Serikspor, Ümraniyespor, Sivasspor ve Manisa FK teknik adam değişikliğine giderek sezonun ilk bölümünde adeta “yap-boz” sürecine girdi.

Sarıyer ve Hatayspor’dan çifte değişiklik
Sezonun 14. haftası öncesinde Sarıyer ve Atakaş Hatayspor, teknik direktörünü iki kez değiştirdi.

  • Sakaryaspor: İrfan Buz → Serhat Sütlü

  • Iğdır FK: Çağdaş Çavuş → İbrahim Üzülmez

  • Çorum FK: Tahsin Tam → Çağdaş Çavuş

  • Amed Sportif: Mehmet Altıparmak → Sinan Kaloğlu

  • Boluspor: Mustafa Er → Ertuğrul Arslan

  • Keçiörengücü: Sedat Ağçay → Yalçın Koşukavak

  • Ümraniyespor: Bülent Bölükbaşı → Tayfun Rıdvan Albayrak

  • Serikspor: Sergey Yuran → İlker Paşalı

  • Sivasspor: Osman Zeki Korkmaz → Mehmet Altıparmak

  • Adana Demirspor: Koray Palaz → Kubilayhan Yücel

  • Manisa FK: Taner Taşkın → Mustafa Dalcı

Sarıyer’de hızlı değişim
Sezona Şenol Can ile başlayan Sarıyer, daha sonra Yılmaz Vural’la anlaşmış, ardından göreve Servet Çetin’i getirmişti.

Hatayspor üçüncü hocasıyla devam ediyor
Lige Murat Şahin yönetiminde başlayan Atakaş Hatayspor, Hugo Almeida’nın ardından üçüncü teknik direktörü Gökhan Alaş ile yoluna devam ediyor.

Geçen sezondan sadece 3 teknik direktör kaldı
Bandırmaspor’da Mustafa Gürsel, Esenler Erokspor’da Osman Özköylü ve Pendikspor’da Uğur Uçar geçen sezon olduğu gibi bu sezon da görevlerine devam eden nadir isimler arasında yer aldı.

Ayrıca Bodrum FK’de Burhan Eşer, Erzurumspor FK’de Serkan Özbalta, İstanbulspor’da Mustafa Alper Avcı ve Vanspor FK’de Hakan Kutlu da koltuğunu koruyan teknik adamlar oldu.

Kaynak: AA