7-14 yaş grubu için dolu dolu bir yaz
Bu yıl da yoğun ilgi gören yaz kurslarında 7-14 yaş grubundaki çocuklar farklı branşlarda eğitim alma fırsatı buldu. Resimden müziğe, spordan el becerilerine kadar birçok alanda düzenlenen kurslarda hem öğrenen hem de eğlenen minikler, yaz tatiline yeni kazanımlar ve güzel dostluklar ekledi.
Macera Park’ta heyecan dolu anlar
Kapanış programında Akyazı ve Geyve SGM öğrencileri Macera Park’ta buluşarak keyifli bir gün geçirdi. Çocuklar, tırmanma parkurlarında cesaretlerini test ederken; satranç oyunlarıyla strateji ve dikkat becerilerini geliştirdi. Doğayla iç içe geçen etkinliklerde çocuklar, arkadaşlarıyla tatlı rekabetin ve eğlencenin tadını çıkardı.
Aileler de çocuklarının heyecanına ortak oldu. Parkur oyunlarında yaşanan neşeli anlar ve miniklerin başarıları, velilerin yüzünde gurur dolu gülümsemeler bıraktı.
“Hem öğrendiler hem eğlendiler”
SGM yetkilileri, yaz kurslarının çocukların hem kişisel gelişimine hem de sosyal hayatlarına katkı sağladığını belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurslarımız büyük ilgi gördü. Çocuklarımız burada hem yeni şeyler öğrendi hem de eğlenerek unutulmaz bir yaz geçirdi” dedi.