Söğütlü’de dünyaevine giren Yasemin Soğuksu ve Faruk Tezcan, düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin bu özel günü, aileleri, yakınları ve davetlilerin katılımıyla sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Başkan Kurt Nikâhı Kıydı

Nikâh akdini, Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt değerli şahitler eşliğinde gerçekleştirdi. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan Başkan Kurt, nikâh sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yasemin ve Faruk kardeşlerimizin nikah akdini değerli şahitler eşliğinde gerçekleştirdik. Soğuksu ve Tezcan ailelerini tebrik ediyor, çiftimize sağlık, huzur ve sevgiyle dolu bir ömür diliyorum. Rabbim yuvalarını daim eylesin inşallah.”

Ailelerin Mutluluğu Gözlerinden Okundu

Soğuksu ve Tezcan aileleri, çocuklarının bu anlamlı gününde duydukları gurur ve heyecanı paylaşırken, nikâh töreni uzun süre alkışlarla sürdü. Yasemin ve Faruk çifti ise tebrikleri kabul ederek mutluluklarını davetlilerle paylaştı.

Yeni Evli Çifte Sonsuz Mutluluk Dileği

Hayatlarını birleştiren Yasemin ve Faruk, nikâhın ardından birlikteliklerini sevgi, saygı ve huzurla sürdürme temennisinde bulundu. Çift, bu özel günde yanlarında olan herkese teşekkür ederek yeni hayatlarına ilk adımı attı.

foto: sosyal medya

Muhabir: ŞEVVAL GEÇİN