Seçkin markaları, kusursuz mimarisi, muhteşem kampanyaları ve birbirinden keyifli etkinlikleri ile Agora Alışveriş Merkezi, Sakarya’nın en dinamik adresi olmaya devam ediyor. Her hafta dopdolu etkinlikleri ile ilgi odağı olmaya başaran Agora Alışveriş Merkezi hafta sonu çocukları çok sevilen Uğur Böceği ve Kara Kedi karakterleri ile buluşturacak.
Mucize: Uğur Böceği ve Kara Kedi lisanslı çocuk etkinliği 22-23-24 Şubat tarihlerinde saat 13.00/15.00/17.00 seansları ile hayranlarıyla tanışmak için Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak. Milyonları ekranların başına toplayan, çocuklara iyi ve yardımsever olmanın mesajlarını veren çizgi filmin sevilen kahramanları, bu kez Agora Alışveriş Merkezi’nde şehri kötülüklerden korumak için yaşadıkları türlü maceraları canlandıracak. Eğlenceli ve bir o kadar da macera dolu bu etkinlikte çocuklar gönüllerince dans edecek, şarkı söyleyecek ve sevilen karakterler ile fotoğraf çekilme imkanı yakalayacak.
Çocukların olduğu kadar gençleri de bu maceranın içine çekecek olan Mucize Uğur Böceği ve Kara Kedi etkinliği Sakaryalılarla ilk kez Agora Alışveriş Merkezi’nde bir araya gelecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan ve tüm çocukların katılım gösterilebileceği etkinlikte muhteşem şovlar ziyaretçiler ile olacak. Mucize Uğur Böceği ve Kara Kedi karakterleri Sakaryalılarla bir araya gelmek için 22-23-24 Şubat tarihlerde çocukları bekleyecek.

Editör: Haber Merkezi