LÜLECİ’DEN TEŞEKKÜR
Dernek kurucu yönetiminin ilk toplantısını bundan bir yıl önce 24 Ocak 2018 tarihinde yaptığını hatırlatan Hülya Lüleci, “Derneğimizin çok anlamlı bir günde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ise resmiyet kazandı. Bir yıldır büyük yol kat ettik. Birçok projeye imza attık ve atmaya devam ediyoruz. “Benimle bu yola çıkan ve birlikte yürüdüğümüz arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kurucu üyeler arasında yer alan ve Başkan Vekilliği görevini yürüten TR Danışmanlığın sahibi Hüseyin Balta’ya, derneğin kurumsallaşmasındaki gayreti ve katkısının büyük olduğunu söyleyen Lüleci, “Verdiği kişisel gelişim ve eğitim seminerleri ile derneğimizin prestij kazanmasında katkısı tartışılamaz bir gerçektir tıpkı diğer üyelerimiz gibi. Emeği olan, katkıda bulunan tüm TKGD ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Nebiye Güner,  Sevinç Aşıcı,  Ali Kaya ve Cihan Nalburoğlu’nun üyelik formlarını alan Lüleci, “Birlikte daha güçlüyüz. Her gün büyüyen kocaman bir aile olduk” diyerek, yeni üyelere hayırlı olsun temennisinde bulundu. Lüleci, yeni projelerin sinyallerini de vererek, bu projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi