Taraklı Kültürevi önünde Sakarya Kan Bağış Merkezi otobüsünde başlayan kan bağışı etkinliği tüm gün boyu sürdü. Kan bağışı etkinliğine Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve İlçe Jandarma Komutanı Kamil Seçkin de katıldı.
Kaymakam Cihat Koç ve İlçe Jandarma Komutanı Kamil Seçkin başta olmak üzere uygun görülen kan bağışçılarının kan bağışları alındı. Mübarek üç ayların başlaması nedeniyle camilerde Kızılay tarafından lokum ikramı yapıldı.
Sakarya Kan Merkezi Doktoru Gassan Kerhi Abdulkareem, “'Kan bağışı konusunda gördüğümüz bilinç, duyarlılık, ilgi ve alakası için bütün Taraklı halkına şükranlarımızı sunuyoruz. Komplikasyonsuz huzur içinde hiçbir problem yaşamadan çok güzel bir kan bağışı organizasyonu oldu. Bu organizasyona destek veren ilçe protokolüne, emeği geçen Kızılay Taraklı Şube Başkanlığına ve kan bağışçılarımıza teşekkür ederim” dedi.
Kızılay Şube Başkanı Alaattin Yılmaz da “Ülkemizdeki kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmak ve kan bağışının önemine yönelik bilinç oluşturmak için bu etkinliği düzenledik. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Taraklı halkı, kan bağışında duyarlı olup davranıp her seferinde bize destek veriyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi