Buz lazer, sahip olduğu buz başlığı teknolojisi ile acısız bir lazer epilasyon deneyimi sağlayan lazer türüdür. Buz başlığının -3 dereceye kadar cildi soğutması ile kişiler hem yanma riskinden hem de acıdan korunmaktadır. Böylece kıl probleminden acısız bir şekilde kurtulmak için en uygun yol haline gelmiştir. Şişli buz lazer kliniğimizde gerçekleştirilen 4 ila 6 buz lazer seansı sonrasında kişiler istenmeyen tüylerine veda etmektedir. Vücudun her yerine kolaylıkla uygulanabilen buz lazer, istenmeyen kıllar ile mücadelede son teknoloji kullanmaktadır.

Buz Lazer Epilasyonu Nerede Yaptırılır?

Buz lazer epilasyonu gerek acısız olması gerekse pratik olması nedeniyle cinsiyet ya da yaş fark etmeksizin tercih edilmektedir. Gerçekleştirilen bu buz lazer epilasyon ise onaylanmış klinikler ya da hastaneler tarafından gerçekleştirilebilmektedir. Ancak buz lazer epilasyonunuzu yaptırmak istediğiniz kliniğin güvenilir ve uzman olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Şişli buz lazer kliniğimizde gerçekleştirilen tüm lazer epilasyonlar alanında uzman personellerimiz ve son derece güvenli cihazlarımız ile gerçekleştirilmektedir.

İyi Bir Buz Lazer Epilasyon Kliniği Nasıl Anlaşılır?

Buz lazer, kalıcı olarak kişilerin kıl köklerinin zayıflamasına neden olmaktadır. Zayıflayan kıl kökleri zamanla kendiliğinden dökülmeye başlar ve yerine yeniden uzama görülmez. Böylece kişiler buz lazer epilasyondan sonra kılları için ekstra herhangi bir şey yapmaya ihtiyaç duymaz. Ancak kimi zaman uzman olmayan kişiler tarafından uygulanan buz lazer epilasyonu ardında beklenilen bu etki görülmez. Bu nedenle harcanan vakit ve para boşa gider. İyi bir buz lazer kliniğini anlamak için,

Mutlaka kendine ait belgeli bir kliniği bulunmalıdır. Merdiven altı olarak adlandırılan herhangi bir profesyonelliği bulunmayan güvenilmez yerlerde buz lazer epilasyonu yaptırmak istenilen sonucu doğurmayacaktır.

Buz lazer epilasyonu uygulayan kişi alanında uzman olmalıdır. Buz lazer epilasyonu rasgele gerçekleştirilen bir epilasyon değildir.

Uzman kişiler tarafından güvenilir bir yerde buz lazer epilasyonu yaptırmak istiyorsanız Şişli buz lazer kliniğimize ulaşarak randevu alabilirsiniz.

Buz Lazer Operasyonunda Hangi Cihaz Tercih Edilmelidir?

Buz lazer operasyonun gerçekleştirilmesi için birbirinden farklı cihazlar bulunmaktadır. Ancak bu cihazların hepsinin aynı başarıyı sağladığı söylenemez. Kimi cihazlar buz etkisinde başarılı olamazken kimileri de lazer etkisinde başarılı olamamaktadır. Bu nedenle harcanan para ve vakit boşuna gitmektedir. Buz lazer teknolojisinin patentli markası Soprano Ice’dır. Gerçekleştirilen buz lazer epilasyonundan maksimum verim almak için Soprano buz lazer epilasyon cihazı tercih edilmelidir.

Buz Lazer Kliniği İstanbul Avrupa

Şişli buz lazer kliniğimiz İstanbul ile Avrupa yakası sınırları içerisindedir. Kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz kliniğimize mesai saatleri içerisinde gelerek ya da telefon ile ulaşarak randevu alabilirsiniz. Aklınızda bulunan tüm sorulara yanıt alabilir ya da doğrudan buz lazer epilasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla acılı yöntemlere katlanmaktansa dilediğiniz her yerinizdeki istenmeyen tüylerinize acısız bir son getirebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi