SOSYAL BELEDİYECİLİK
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Sevgi Otobüsü” hizmetiyle sosyal belediyecilik anlayışının en özel örneklerinden birini sergileyen Ferizli Belediyesi, bu hizmetle daha önceden bakıma muhtaç olarak belirlenen vatandaşların kapısını çalmaya devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede hizmet veren Ferizli Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince, evlerin genel temizlikleri yapılıp, ihtiyaçları karşılanıyor. Evlerin her türlü temizlik, bakım, onarım ve tadilat işlemleri gerçekleştiriliyor, kapılar, camlar siliniyor. Yine belediye tarafından ihtiyacı olan evlerin boya ve badanası yapılıyor. Hasta vatandaşların yaşadıkları ortam, daha sağlıklı hale getiriliyor.

SOSYAL SORUMLULUK
Temel belediyecilik görevlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında ki hizmetlere de büyük önem verdiklerini belirten Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk,  “Sevgi Otobüsü adını verdiğimiz sosyal sorumluluk projesi ile her gün farklı bir mahallemiz de hizmet veriyoruz. Gönül verdiğimiz ve daha önce başlattığımız bu projemiz bugüne kadar devam ediyor. İnşallah bundan sonrada devam edecektir. İlgili ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerinin genel temizlik, bakım ve tadilatlarını yapıyor. Yalnız yaşayanlar, hasta, engelli ve yaşlılarımızın evlerine giderek, hal ve hatırlarını soruyoruz, evlerini düzenliyoruz. Evde bakım hizmetindeki amaç, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmaktır” dedi.  

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİLER
Evde bakım hizmeti ekibinin düzenli olarak evlerine geldiğini söyleyen vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “belediyemizden Allah razı olsun. Evimizi temizliyorlar, düzenliyorlar. Daha sağlıklı ve iyi koşullarda yaşamamız için ellerinden geleni yapıyorlar” ifadesinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi