Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ekipler Sapanca sınırları içerisinde dünyaya gelen bebekleri hazırlanan hediye seti ile karşılıyor. İçerisinde bebeklerin ihtiyaçlarının bir kısmını karşılanacağı seti, aileleri ziyaret sırasında takdim ediliyor.
AİLELER PROJEDEN MEMNUN
Fırsat buldukça ziyaretlere katılmaya çalışan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Hayatın her alanında, yaşamın her evresinde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Bu güzel günlerinde anne ve babaların sevincine, heyecan ve mutluluğuna ortak olmak, küçük de olsa dünyaya gözlerini yeni açan güzel bebeklerimize katkıda bulunmak bizleri memnun etmekte. Görevimiz süresince insanlarımızın yanında olacak, hayatın her anında halkımızın gönlüne dokunan hizmetlere imza atmayı inşallah sürdüreceğiz. Bir ailenin en büyük mutluluğu şüphesiz o aileye yeni katılan bireylerdir. O nedenle ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak, geleceğimiz olan bebeklerimize huzurlu bir hayat dilemek için projemiz devam ediyor” dedi. Projeden duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getiren aileler, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in sosyal belediyecilik anlayışıyla oluşturdukları çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirttiler. 
Esra ve Emre Poyrazoğlu çiftinin bebekleri Muhammed Osman Bebek, Zeynep Zahide Bebek, Sevgi ve Oğuz Bostancı çiftinin bebekleri Miray Bebek, Işıl ve Ali Ekel çiftinin bebekleri Mehmet Efe Bebek ve Seda ve Erdal Öz çiftinin bebekleri Özge Bebeğe hoş geldin denildi.

Editör: Haber Merkezi