Sapanca İnsan Hakları Park’ında hafta sonu gösterime sunulan ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ ve ‘Dondurmam Gaymak’ filmlerine ilgi büyüktü. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Gayemiz acılarımızı paylaşarak azaltırken, keyifli, mutlu anlarımızı da birlikte yaşayarak çoğaltmak.

YAZLIK SİNEMALAR BİZLERİN KÜLTÜRÜNDE YER ALMAKTADIR 
Halkımızla birlikte Covid-19 tedbirlerimizle hayatı değerli ve anlamlı kılmaya devam ediyoruz. Yazlık sinemalar bizlerin kültüründe yer almaktadır. Bu kültürümüzü de yaşatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşan Başkan Özen, sözlerine şöyle devam etti. 

BİZ,SANATIN GÖNÜL İŞİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ  
“Her hafta yapılan gösterimlerde hemşerilerimiz büyük bir ilgiyle etkinliğimize katılmaktadırlar. Birlikte keyifli ve huzurlu zaman geçirmenin güzelliğini, sanatın çeşitli dalları ile yaşamaya devam edeceğiz. Biz, sanatın gönül işi olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla sanat gönül belediyeciliği perspektifimizin olmazsa olmazı olarak görüyoruz. Şehir sanatla kurulur, sanatla genişler, sanatla yükselir. Şehir, sanatla buluştuğu an her dem, her an yeniden kurulur. Sapanca için böylesi bir vizyon düşünüyoruz.

Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz “Açık Hava Sinema” etkinliği başta olmak üzere Sapancalı hemşerilerimize kültür ve sanatı doya doya yaşayacakları birçok etkinliği ilerleyen zamanlarda hayata geçireceğiz. Etkinliğimize yoğun ilgi ve katılımları dolayısıyla tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada sosyal mesafe ve maske kuralı kapsamında halka sunulan “Açık Hava Sinema” etkinliği vatandaşlar tarafından beğenildiği ve ilginin yoğun olduğu bilgisi verildi.
 

Editör: Haber Merkezi