EĞLENCELİ DAKİKALAR
2018-2019 eğitim öğretim yılının bitmesine bir ay kala öğrencilerde sınavlardan arta kalan zamanlarında eğlenceli dakikalar geçiriyor. Hendek Dikmen Ortaokulu öğrencileri de sınavlarının bitmesinin ardından okul bahçelerine kurdukları parkurlarda stres attı. Türkçe öğretmen Dilek Gülteber kordinesinde yapılan etkinliklerde 24 öğrenci oluşturdukları Kırmızı ve Beyaz isimli 2 grupta parkurları birinci olarak bitirebilmek için kıyasıya mücadele etti.

AMAÇ SINAV STRESİNİ AZALTMAK
Türkçe öğretmeni Dilet Gülteber, çocukların teknolojiden uzak eğlenmelerini hedeflediklerini söylerken, "eğlenere öğrenmeyi seven bir öğretmenin, çocuklarımda aynı şekilde, hem eğleneceğiz hem de öğreneceğiz diye düşünüyorum. Amaç çocukların sınav stresini azaltmak. Günümiz teknoloji çağı, bu konuda çok fazla problemler çıkıyor çocuklar eve hapsoluyor. Bizde onlarla birlikte dışarı çıkalım dedik" ifadelerini kullandı.

Öğrenciler de yapılan etkinlikten çok keyif aldıklarını söylerken, sık sık böyle etkinliklerin yapılasını istediler.  Yapılan etkinliğin sonunda 2 grup yarışmalarda berabere kaldı

Editör: Haber Merkezi