HEYECANLI MEZAT
Muhabbet kuşlarının tüm renk ve ırkları ile papağan cinslerinden oluşan kıvrık gaga türlerinin sergilendiği ve satışa sunulduğu dernekte, mezat usülü yapılan sahiplendirmelerde, kuşlar 100 TL’den başlayan ve 10 bin liraya varan fiyatlarla alıcı buluyor. 7’den 70’e kuşseverin yoğun ilgi gösterdiği açık artırmalı satışlar oldukça heyecanlı görüntülere sahne oluyor.

[[f:YeniSakarya54/videos/3490278041033812]]

KUŞSEVERLERE DESTEK
Federasyon etkinlikleri takvimine göre belirli tarihlerde güzellik yarışmaları da düzenlediklerini belirten Dernek Başkanı Serhat Şen, çevre illerin dernekleri ile de ortak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Adapazarı Tığcılar Mahallesi İnce Sokak No 37’deki yerinde 2019 yılında kurularak hizmete devam eden derneğin Serhat Şen başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Ali Çırpanlı, Enes Çimen, Muhammet Altınbaş, Kadir Kınalı, Servet Demir, Celal Yılmaz, Sefa Çağlı, Emrah Kütükçü, Sercan Özkocacık, Dinçer Parmaksızoğlu.

BAŞKANDAN DAVET
Tüm kuşseverleri derneklerine beklediklerini ifade eden Başkan Şen, kuş beslemek isteyenlere, bilgilendirme, besleme, bakım, yavru alma ve sağlık sorunları konularında gerekli her türlü bilgi ve desteği verdiklerini ve konukların da çay ikramlarında bulunduklarını söyledi. Hüseyin ÇiMEN

Editör: Haber Merkezi