Yapılan çalışma kapsamında öğrencilerle bir araya  gelen Belediye Başkanı Ahmet Acar, “ Dün öğrenci kardeşlerimizle birlikte sahilde kirli atıkların temizliği yaptık, bugün ise sizlerle birlikte kuşlarımız için yuva yapıyoruz emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi

HER CANLIYA DEĞER VERMEK ZORUNDAYIZ
Kocaali Belediyesi, Kocaali İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu iş birliği ile yapılan kuş yuvası renklendirme çalışmasına katılan Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Bizler İslamiyet’in her canlıya göstermiş olduğu hassasiyetle çalışmaya gayret ediyoruz. Hizmetlerimizin odak noktası insandır.  Lakin dillerinden anlamadığımız bizlere şikayetlerini iletemeyen diğer canlılar için de aynı hassasiyeti gözetmek durumundayız. Kısacası Yüce Allah’ın yarattığı her canlıya değer veriyoruz. Bu kapsamda Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğümüzün yapmış olduğu birçok çalışma var. Sokak hayvanlarının bakımı için geçici rehabilitasyon merkezi oluşturduk ve bakımlarını yapıyoruz”

MERHAMET VE SEVGİNİN ÖRNEĞİ
Sözlerine devam eden Başkan Acar, “Bugün böylesi güzel bir çalışmayı hayata geçiren sevgili öğrencilerimiz bizlere, insanlığın gereği olan merhamet ve sevgiyi hatırlatmışlardır.
Bizler, “Dağlara buğday serpin Müslüman ülkede kuşlar aç kalmasın” diyen Hz. Ömer (R.a) ‘ın emanetçileri, karıncaları ezmemek için otağının yerini değiştiren Kanuni Sultan Süleyman gibi ecdadın mirasçılarıyız. Bu çalışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı

KATILANLAR
Kocaali Belediye Başkanlığınca planlanan  kuşlara yuva yapma programına, Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali İmam Hatip Ortaokulu müdürü  Mehmet Demir,  Çevre Koruma Kontrol Müdür v. Seda Aşçı, Atatürk ortaokulu öğretmenleri  Taner Yıldız ve Hatun Ertürk katıldı.

Editör: Haber Merkezi