Elegante Restaurant’da düzenlenen kahvaltıya Sakarya Kastamonulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Baş ev sahipliği yaptı. Sakarya’da yaşayan çok sayıda Kastamonulunun katıldığı kahvaltıya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Kastamonulu olan Sakarya Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Sakarya Orman bölge Müdürlüğü Makine İkmal Şube Müdürü Yüksel Şafak da davetli olarak katıldı.
ÇELİK’E TEŞEKKÜR
Dernek Başkanı Hasan Baş, “Derneğimiz, Kastamonu kültürünü yaşatmak, hemşerilerini bir araya getirip, kaynaştırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Zaman zaman bu tür organizasyonlar yaparak üyelerimizi bir araya getiriyoruz. Kahvaltımıza Bakan Yardımcımız Hasan Ali Çelik bey davetimizi kırmayarak katıldılar. Bize büyük onur verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Programa katılan Bakan yardımcısı Çelik, Dernek Başkanı Baş’ın nazik davetinden dolayı teşekkür ederek, Kastamonulular ile bir arada olmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini söyledi. Çelik, dernek faaliyetleri hakkında bilgi alırken, sorunları da dinledi.

Editör: Haber Merkezi