Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Biriminde uzun yıllar görev yaptıktan sonra Bilecik Üniversitesinde Daire Başkanı olarak çalışan İlbay Vurdular Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü Yenikent Devlet Hastanesi’nde vefat etti.

52 yaşında evli ve üç çocuk babası olan Makine Yüksek Mühendisi İlbay Vurdular 5 gün önce Koronavirüse yakalanmıştı. Yenikent Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedaviye cevap vermeyen Vurdular’dan akşam saatlerinde acı haber geldi.

Görev yaptığı Sakarya Milli Eğitim ve Bilecik Üniversitesi camialarında çok sevilen İlbay Vurdular’ın cenazesi 29 Eylül Çarşamba günü emeklilik sonrasında yerleşmeyi düşündüğü Yukarı Kirazca Köyü mezarlığında toprağa verilecek.

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19)’un aramızdan ayırdığı İlbay Vurdular Sakarya’yı çok seviyordu. 13 yıldır Bilecik Üniversitesinde görev yapmasına rağmen Bilecik-Sakarya arasında adeta mekik dokuyan Vurdular’ın vefatı sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Koronavirüsten vefat eden İlbay Vurdular’ın sağlıkçı ağabeyi Çetin Vurdular’ın da 8 ay önce Covid-19’dan hayatını kaybettiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi