2002 yılında Almanya’da üretilmeye başlayan kozmetik markası Essence eğlenceli ambalajları, sık sık kendini yenileyen ürün gamı ve muhteşem renkleriyle makyaj markaları arasında yerini almıştır. Hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve kalite standartlarına uygun özelliği sayesinde oldukça beğeni kazanan Essence geniş ürün yelpazesi ile tüm makyaj ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Essence I Love Extreme Crazy Maskara ile Bakışlarınla Fark Yarat

Göz makyajını tamamlayan en önemli unsur maskaradır. Maskara, kirpiklerin daha uzun, dolgun ve gür görünmesini sağlar. Bu sebeple makyaj çantalarının olmazsa olmazları arasında yer alır. Ancak her maskaranın özelliği farklıdır. Bazı maskaralar kıvırıcı, bazı maskaralar dolgunlaştırıcı, bazı maskaralar ise uzatıcı etkiye sahiptir. Tüm bu özellikleri bir arada bulabileceğiniz Essence I Love Extreme Crazy Volume Maskara , özel tasarlanmış uzunlu kısalı geniş fırça yapısı sayesinde en kısa kirpikleri dahi dipten uca kavramaya yardımcı olur. Kirpiklere uzunluk, dolgunluk ve hacim kazandırarak takma kirpik etkisi yaratır. Kremsi dokusu ağırlık hissi vermez ve topaklanma yapmaz. Gün boyu kalıcılığını koruyarak bakışlarınızla fark yaratmanızı sağlar. Essence rimel kullananların favori ürünleri arasında yer alır.

Maskara Sürmenin İp Uçları

Kullanmış olduğunuz maskara diğer adıyla rimel ne olursa olsun etkili bir sonuç için doğru uygulama son derece önemlidir. Öncelikle kirpiklerin temiz ve kuru olması gerekir. Maskarayı dipten uca hafif zig zag hareketlerle uygulayın. İstediğiniz etkiyi alana kadar uygulamayı tekrarlayınız. Topaklanmasını önlemek için her uygulama arası 1-2 dakika bekleyiniz.

Ten Makyajının Önemi

Cildin pürüzsüz ve güzel görünmesi için ten makyajı son derece önemlidir. Çünkü ciltteki leke, kızarıklık, akne ve renk eşitsizliği gibi çeşitli cilt problemlerini gizlemeye yardımcı olur. Cilde eşit ve kusursuz bir görünüm kazandırır. Fondöten tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur cilt tipidir. Yağlı ciltler matlaştırıcı, kuru ciltler nemlendirici etkili fondöten tercih etmelidir. Her cilt tipi için özel geliştirilen Essence fondöten çeşitlerine birlikte göz atalım.

Stay All Day 16 Long Lasting Foundation, cilt kusurlarını kapatarak cilde pürüzsüz bir görünüm sağlayan Essence fondöten, geliştirilmiş özel formülü ile uzun süre kalıcılık sağlar. İnce yapısı cilde uygulandığında homojen bir görünüm kazandırır. Pompalı şişe tasarımı sayesinde istediğiniz ölçüde almanıza imkan sunar.

Essence Soft Touch Mousse Matt, doğal ve mat görünüm seven kişiler için geliştirilmiş Essence köpük fondöten, ince ve yumuşak yapısı ile cilde pürüzsüz bir görünüm sağlar. Geliştirilmiş içeriği kusurlarını gizlerken, cildin doğal nem seviyesini korumayı destekler. Mat yapısı parlamayı kontrol altına alır ve kusursuz bir ten sağlar. Karma ve yağlı ciltler için oldukça idealdir.

Essence Pretty Natural Hydrating, nemlendirici etkili fondötendir. Ciltteki renk eşitsizliklerini kapatır ve cilde eşit bir renk tonu sağlar. İçeriğindeki hyaluronik asit ve aleo vera cildi besler ve canlı bir görünüm kazandırır.

Sizde Essence kaş jeli, Essence lip gloss, Essence maskara ve daha fazla ürün çeşidini Dermokozmetika üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi