Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen, salgın sürecinde teması minimuma indirdiklerini ancak üyelerinden asla kopmadıklarını ifade etti.
Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi tarafından organize edilen ödüllü satranç turnuvasında Uğur Başak birinci, Sami Doru ikinci ve Emin Şahin üçüncü olurken, Enes Kamalı mansiyon ödülüne layık görüldü.

Mengen; “Ödüllü Çevrimiçi Satranç Turnuvamıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren üyelerimize sırasıyla tam, yarım ve çeyrek altın ile Kurucu Genel Başkanımız Bilge Sendikacı Mehmet Akif İnan Külliyatı hediye edeceğiz. Katılım sağlayan tüm üyelerimize de Katılım Belgesi takdim edeceğiz. Ödül Törenimiz önümüzdeki günlerde sendika binamızda dereceye giren üyelerimizle yüz yüze olarak gerçekleşecek. Salgın nedeniyle törene başka misafir alamayacağız ancak sosyal medya hesaplarımızdan özellikle youtube kanalımız ebs54tv ‘den törenimizi canlı yayınlayacağız” şeklinde konuştu.

Mengen son olarak; “Turnuvayı organize eden Şube Başkan Yardımcıları Muğdat Kanpolat ve Adem Arslan ile satranç hakemliği yapan Uğur Elbir’e  ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi