Arifiye Muhammet Fatih Safitürk Yurdu’nda, proje kapsamında öğrencilerin dolaplarında bulunan kullanmadıkları giyim eşyaları, yurt idaresi tarafından temizlenip ütülenerek ihtiyaç mağazasında yıl boyunca öğrencilerin kullanımına sunuluyor.

HAYIR ÇARŞILARI
Muhammet Fatih Safitürk Yurt Müdürü Mahmut Aktunç “Projemiz sosyal medya üzerinde yankı buldu. İstanbul'da ikamet eden İş insanları Hüseyin Yazıcı, Mevlüt Yazıcı ve İdris Şahin sosyal medyadan projemizi görmüşler, ‘memleketimizin geleceği olan gençlerimiz kendi giysilerinden arkadaşlarına katkıda bulunurken bizim de katkımız olsun’ diye düşünmüşler ve bizimle irtibata geçtiler.

YEPYENİ EŞYALAR
‘Gençlerimize nasıl yardımcı olabiliriz’ diye sordular. İki gün sonra yepyeni mont, bot, kazak ve gömlek kolilerini yurdumuza gönderdiler. Bir kısmını Muhammed Fatih Safitürk yurdumuzun hayır çarşısında, bir kısmını Sabahattin Zaim yurdumuzun çarşısında ve bir kısmını da Ayşe Hümeyra Ökten erkek öğrenci Yurdumuzun çarşısında öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Allah hayırlarınızı kabul etsin Öğrencilerimiz adına kendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.Şevval GEÇİN

Editör: Haber Merkezi