2BİN ADET UÇURTMA
Çocukların yanı sıra ebebeynlerin de ilgi gösterdiği uçurtma şenliği Yenikent Spor Salonu yanındaki boş arazide yapıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara 2 bin adet uçurtma dağıtıldı.

KATILIM: 7’DEN 70’E
Geleneksel hale gelen uçurtma şenliğini bu yılda görkemli bir şekilde kutlandı.7’den 70’e herkesimin katıldığı uçurtma şenliğine Üniversiteli gençlerden oluşan isimsiz Gönüller Topluluğu’da katılarak, ayrı bir renk kattılar.

GÖKYÜZÜ CIVIL CIVIL OLDU
15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik, uçurtma şenliğinin her yıl düzenli olarak yapıldığını ifade ederek; “Gökyüzünü ve çocuklarımızı renklerle buluşturduk. Uçurtma şenliğine çocuklarımızın yanı sıra anne ve babalarda büyük ilgi gösterdiler. Biz her yıl buradayız. Uçurtma şenliğimize bizzat gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Ayrıca, Sakarya Üniversitesi isimsiz gönüllülerden oluşan öğrenci topluluğuna da, bizlere vermiş oldukları desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. ” Dedi. Uçurtma şenliğine katılan Mahalle sakinleri Muhtar Özçelik’e Başta Valilik olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi