Büyükşehir YADEM’le İl Ormanı’nda yürüyüş, egzersiz ve gün sonunda piknik yapan yaşlılar, eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi(YADEM) düzenlenen eğlenceli etkinlikler ve bilgilendirici çalışmalarla, yaşlıların ikinci yuvası oldu. Özellikle pandemi döneminde sosyal hayatları büyük ölçüde sınırlanan yaşlılar, yapılan yürüyüş ve egzersizlerle sosyal hayatın hep içindeydi. YADEM’in sosyal ve sportif anlamda hizmet veren güçlü ekibiyle farklı aktivitelerde bir araya gelen yaşlılar, Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı’nda spor ve oksijen dolu bir gün geçirdi.

Doğanın içinde keyif dolu bir gün

BELPAŞ’ın işletmesinde olan parkın yürüyüş alanlarında keyifli bir yolculuğa çıkan yaşlılar spor ve egzersizler yaparak keyifli bir gün geçirdi. Park alanında eğlenceli anlar yaşayan vatandaşların mutlulukları gözlerinden okundu. Programın sonunda mesire alanında piknik yapan yaşlılar, Büyükşehir Belediyesi’ne YADEM hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

“Bu etkinlikler sayesinde özgüven kazanıyoruz”

Etkinlikte konuşan Zeliha Dinçer belediyeye teşekkür ederek, “Bugün yürüyüş, egzersiz yaptık ve bol oksijen aldık. Çok zamandır yaşamadığımız bir gündü. Büyükşehir’e teşekkür ediyoruz.” dedi. Mesure Paşaoğlu bu etkinlikler sayesinde özgüven kazandıklarını ifade ederek, “Yürüyüş yaptık, nefes aldık. Doğanın içinde buluştuğumuz için çok mutlu olduk. Böyle günlerde evden çıkıyoruz özgüvenimiz artıyor. Çok güler yüzlüler.” diye konuştu. Seniye Tunç ise, “Yürüdük, spor yaptık. YADEM’le çok mutluyuz Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir YADEM, spor ve bilgilendirici çalışmalarına önümüzdeki süreçte hız verecek. Yaşlı vatandaşlarımız, YADEM merkezine kayıt yaptırarak tüm aktivitelere katılabiliyor.

Editör: Haber Merkezi