Bonjur parti evi, oyun ve parti evi olarak hizmet veren çok keyifli ve özel bir mekândır. Bonjur İstanbul Anadolu yakasında bulunmaktadır. Çekmeköy ve Sancaktepe olmak üzere iki farklı şube ile sizlere hizmet vermektedir. Burası sahip olduğu bahçeler ve özel etkinlik alanları ile çocukların güvenli ve doyasıya eğlenebileceği ve eğlenirken de bir şeyler öğrenebileceği bir yerdir.

Bonjur parti evi olarak değerlendirildiğinde en güzel çocuk doğum günü partilerine ev sahipliği yapan bir mekândır. İstanbul doğum günü mekânları arasında yer alan Bonjur, çok kapsamlı bir parti hizmeti sunmaktadır.

Şöyle ki, doğum günü mekânları denildiğinde genellikle akla doğum günü partilerinin yapılabileceği cafe vb. mekânlar gelmektedir. Bu tür mekânlarda yapılan organizasyonlarda sadece alandan faydalanılmaktadır. Diğer tüm detaylar ebeveynler tarafından düşünülmeli ve uygulanmalıdır.

Ancak Bonjur parti evi çocuk doğum günü yerleri arasında çok farklı bir hizmet anlayışına sahiptir. Burası hem bir parti evi hem de bir oyun evidir. Bu nedenle bir parti organize ederken A’dan Z’ye tüm detaylar Bonjur tarafından tasarlanmakta, planlanmakta ve uygulanmaktadır.

Öncelikle çocukların hayalleri dikkate alınmaktadır. Çocuklar nasıl bir parti hayali kuruyorlarsa Bonjur ekibi onlara daha fazlasını vermek için çabalamaktadır. Yapmış olduğu konsept mekan tasarımları ile önce çocukları ardından tüm konukları etkilemektedirler.

Mekân tasarımı ile birlikte parti süresince yapılan etkinliklerin yönetimi de Bonjur’a aittir. Her parti için ayrı bir ekip görevlendirilmektedir. Bu ekip parti süresince çocuklar için oyun ve etkinlikle düzenlemektedir. Her bir çocuğun bu etkinliklere katılmasını sağlayarak partinin enerjik ve eğlenceli geçmesine yardımcı olmaktadırlar.  

Bonjur Oyun Evi

Bonjur parti organizasyonlarının yanında oyun evi olarak ta hizmet vermektedir. Çocuklarınız özellikle yaz tatillerinde birçok farklı aktiviteye dâhil olabilirler. Drama ve yoga etkinliklerinin yanında branş hocaları tarafından yönetilen özel spor saatlerine katılım sağlayabilirler. Çocuk kulübünde yaşıtları ile birlikte zaman geçirebilirler. Boyama etkinliklerinde yer alarak, yeteneklerini ortaya koyabilirler. Çocuklarınız bu keyifli aktivitelerin içerisinde yer alırken, sizler ebeveynlere özel hazırlanmış olan alanlarda, canlı ekranlar üzerinden çocuklarınızı güvenle ve gönül rahatlığı ile izleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi