Agora Alışveriş Merkezi; hayal gücünü, yaratıcılığını ve el becerilerini ortaya çıkarmak isteyen kadınlar için “Ahşap Yakma Atölyesi” düzenleyecek. Adapazarı Belediyesi’nin açmış olduğu “Bilgi Evi” adlı sanat kursu eğitmenleri eşliğinde yapılacak etkinlik kadınlar tarafından çok beğenilecek. Ahşap Yakma Atölyesi” 30 Ocak Çarşamba günü 14.00/15.00/16.00 saatlerinde üç seans şeklinde -1. kat etkinlik alanında gerçekleşecek. 30 kişilik kontenjan ile sınırlı olan etkinlik için tüm malzemeler Agora Alışveriş Merkezi’nden temin edilecek olup, atölyeye katılım ücretsiz olacaktır.
Ahşap yakma sanatı; ahşap ya da uygun bir malzeme üzerine havya veya ahşap yakma makineleriyle yakma yapılarak uygulanan bir el sanatları dalıdır. Kullanılan malzeme, yakma tekniğine uygun, pürüzsüz yüzeye sahip olan ahşap ürünler olmalıdır. Uygulama yapılan yüzeye yapılmak istenen resim, fotoğraf veya figür genel hatları çizilerek şablon oluşturulur. Daha sonra ısı ayarlı alet ile önce genel hatlar yakılır. Daha sonra varsa gölgelendirmeler yapılarak eser meydana getirilir.
Adapazarı Belediyesi işbirliği ile gerçekleşecek olan “Ahşap Yakma Atölyesi” Agora Alışveriş Merkezi kadın ziyaretçilerine farklı bir deneyim sunacak. Sanata dair birçok organizasyona ev sahipliği yapan Agora Alışveriş Merkezi, bu etkinlikle de sanatseverlerin yüzünü güldürecek.

Editör: Haber Merkezi