Açılışından bu yana farklı, eğlenceli ve kazançlı etkinlikleri Sakaryalılara sunan Agora Alışveriş Merkezi; Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı ‘’Agora’da Çiftler Yarışıyor’’ adlı yarışması ile ziyaretçilerine heyecan katacak. 14 Şubat perşembe günü gerçekleşecek yarışma 10 çift ile sınırlı olup saat 18.00’de -1. kat etkinlik alanında olacak. Çeşitli soruların hazırlandığı heyecan ve eğlencenin bir arada olacağı yarışmada, gün sonunda 3 çift finale kalacak. Final sonrası ilk 3 çifte Boyner mağazasından 100 TL’lik hediye çeki ve mağazalardan çeşitli hediyeler verilecek, Dereceye giren çiftleri ise Agora Sinemaları’ndan Çift Kişilik Sinema bileti bekliyor olacak. Yarışmanın yanı sıra Tango ve Salsa dans gösterileri ziyaretçilerle buluşacak. Saat 15.00/16.00 ve 17.00’de 3 seans olarak gerçekleşecek dans gösterilerinde ziyaretçilere görsel bir şölen sunulacak.
Agora Alışveriş Merkezi, bu özel günü anlamlı kılmak için ziyaretçilerine Aşk ile Tasarla diyerek Çerçeve yapım atölyesine çiftleri bekliyor olacak. Atölye’nin her seansı 10 çift ile sınırlı olup saat 15.00/16.00 ve 17.00’de 3 seans olarak eşler kendi çerçeveleri birlikte tasarlayacak.
Ziyaretçiler 14 Şubat Perşembe günü saat 14.00- 20.00 saatleri arasında giriş katta bulunan aşk ve sevgi temaları ile donatılan dekor önünde profesyonel fotoğraf makinesi ile çekilecekleri fotoğrafları Agora Alışveriş Merkezi’nin hediyesi olarak anında basılı olarak alabilecek.

Editör: Haber Merkezi