Adapazarı Kızılay Şubesi’nin organize ettiği Ramazan etkinliklerinde; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, SYKD Başkanı Necmettin Kırık, Sakarya Kızılay Başkanı Zahit Tiryaki, Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Enes Boz ve Genç MÜSİAD ekibiyle birlikte çalışarak şehrin her bölgesinde ihtiyaç sahiplerinin yardımlarına koştu.

EN BÜYÜK DESTEK GENÇ MÜSİAD’DAN

İlk günden beri her programda Genç MÜSİAD’ın Kızılay Gönüllülerini hiç yalnız bırakmadığını aktaran Adapazarı Kızılay Başkanı Nur Gülşan;

“Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Enes Boz’a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de her hafta bizlerin yanında olarak hem maddi hem de manevi destekleriyle büyük bir sorumluluk üstlendiler. Henüz gencecik insanlar olmalarına rağmen böylesi büyük bir sorumluluk bilinçleri olması takdir edilesi bir durum. Şimdiden önümüzdeki yıl için destek sözlerini aldık. Bizi en çok mutlu eden de bu.” dedi.

Ramazan boyunca devam eden yardım dağıtımlarına ilk hafta Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Genç MÜSİAD Başkanı Enes Boz ve üyeleri destek verdi. Bir sonraki hafta MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, MÜSİAD Sakarya 2. Dönem Başkanı Mehmet Aracı, Genç MÜSİAD Başkanı Enes Boz ve hem MÜSİAD’ın hem de Genç MÜSİAD’ın üyeleri katılım sağladı.

3. Hafta SATSO Başkanı Akgün Altuğ, KIZILAY Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ercan Tan ve SATSO 7. Meslek Komitesi ile birlikte Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Enes Boz ve üyeleri ihtiyaç sahiplerine yönelik ziyaret ve yardım organizasyonu gerçekleştirdi. Son olarak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık ve beraberinde Sakarya Kızılay Başkanı Zahit Tiryaki, Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Enes Boz ile beraberindeki üyeler katıldı.

Tam kapanma sebebiyle pandeminin etkilerinin daha derin hissedildiği bu günlerde Sakarya’daki ihtiyaç sahipleri için destek olan başta Kızılay olmak üzere kamu ve kar amacı gütmeyen kurumlar birlikte hareket ederek daha verimli ve faydalı çalışmalar ortaya koydular.

Kızılay’ın halkımıza yardım çalışmalarının artarak devam edeceğini vurgulayan Adapazarı Kızılay Başkanı Nur Gülşan; “Kızılay olarak kurulduğumuz günden bu yana halkımızın selameti ve refahı için elimizden geleni yapıyoruz. Her afette ve sıkıntıda ilk biz koşmaya çalışıyor, ilk biz adım atmaya çalışıyoruz. Pandemi de son yıllarda yaşadığımız en büyük ve en tehlikeli afet. Ramazan ayı Müslüman alemi olarak birlik ve beraberliğimizin en üst noktaya çıktığı zaman. Bu ayda bizleri yalnız bırakmayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye, Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya, SATSO Başkanımız Akgün Altuğ’a, MÜSİAD Sakarya Başkanımız İsmail Filizfidanoğlu’na, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanımız Necmettin Kırık’a, her konuda bizlere öncülük eden Sakarya Kızılay Başkanımız Zahit Tiryaki’ye ve elbette bizi hiç yalnız bırakmayan Genç MÜSİAD Sakarya Başkanımız Enes Boz ve Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi