Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı ilçelerde 6, il merkezinde 6 olmak üzere toplamda 13 bin 589 yatak kapasiteli 12 yurda 12 bin 65 öğrenci yerleştirildi. Yurtların girişlerinde oluşturulan noktalarda öğrenciler karşılanarak yurt hizmetleri hakkında bilgilendirildi.

OLANAKLAR
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, üniversite öğrencilerinin yurt sorununun olmadığını dile getirirken, bütün öğrencileri emanetleri ve evlatları gibi gördüklerini söyledi. Özsoy; “Bütün odalarımız pandemi tedbirlerine uygun şekilde hazırlandı. Odalarımızda banyo, wc, çalışma masaları, elbise dolapları, buzdolabı, internet ve öğrencilerimiz için gerekli tüm malzemeler tedarik edilerek hazır hale getirildi.
AİLELERE MESAJ
Ayrıca tüm yurtlarımızda, çamaşır odaları, genç ofis, has oda, etüt salonları, kafeterya, yemekhane, oyun ve etkinlik alanları gerekli tüm ortak kullanım alanları tamamen yenilenmiştir. Bunun yanında fitness salonları, yüzme havuzları, halı sahalar, antrenman salonları öğrencilerimiz için hazır hale getirilmiştir. Türkiye’nin dört bir yanından ilimize okumaya gelen öğrencilerimizin anne ve babalarının gözü arkada kalmasın. Yurt müdürlerimizle sürekli iletişim halinde olacağız. Yeni dönemin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi