Yanıksayvant Mahallesi İlk Durak Oldu
Programın ilk adresi Yanıksayvant Mahallesi oldu. İl Başkanı Tever, burada Fatma Dere’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Tever, AK Parti’nin gönüllere dokunan siyaset anlayışına dikkat çekerek, “Her kapıyı çalacak, her gönüle dokunacağız” dedi.
Mahallede Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kaya ve taş düşmelerine karşı yapılan çelik tel örtüleme çalışmalarını da inceleyen Tever, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Yalpankaya ve Görele’de Sorunlar Masaya Yatırıldı
Heyet daha sonra Yalpankaya Mahallesi’ne geçerek Muhtar İrfan Kahraman ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Altyapı ve mahalle ihtiyaçları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Görele Mahallesi’nde ise Mahalle Başkanı Özcan Tenkoğlu, Muhtar Şerif Ali Tiryaki ve vatandaşlar ziyaret edildi. Ev ziyaretleri kapsamında engelli bireylerin yaşam koşulları ele alınırken, Tever devletin sunduğu destekler hakkında bilgilendirme yaptı ve toplumda farkındalık çağrısında bulundu.
Köyyeri-Sırt ve Gümüşoluk Mahallelerinde Yoğun İlgi
Köyyeri-Sırt Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle ihtiyaç ve çözüm önerileri üzerine görüşen Tever, Gümüşoluk Mahallesi’nde düzenlenen geniş katılımlı toplantıya iştirak etti. Mahalle halkının ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Tever, “Hemşehrilerimizin güveni ve duası en büyük gücümüz” dedi.
Program Karalar Çobansayvant’ta Devam Etti
Saha programı Karalar Çobansayvant Mahallesi ziyaretiyle sürdü. Gün boyunca vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Tever, ardından düzenlenen İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda saha çalışmalarının genel bir değerlendirmesini yaptı.
Tever burada, “Teşkilatlarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Durmak yok, yola devam” mesajı verdi.
“En Kıymetli Makam, Milletimizin Gönlüdür”
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Yunus Tever, program kapsamında vatandaşlarla birebir görüşmeleri sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi:
“Bizim siyasetimiz gönül siyasetidir. Her bir hemşehrimizi dinliyor, talep ve sorunlarını kendi derdimiz biliyoruz. Çözüm için elimizden geleni yapıyoruz. En kıymetli makam milletimizin gönlünde yer etmektir.”
Sakarya’da vatandaşların ihtiyaçlarına göre birçok yatırımın hayata geçirildiğini ifade eden Tever, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaların süreceğini vurguladı:
“Biz bir gönül hareketiyiz. Laf üretmedik; iş ürettik, hizmet ürettik, eser ürettik. Sakarya’nın her ilçesinde, her mahallesinde, her evinde AK Parti’nin bir izi, bir duası var. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”
AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, “Her Kapı Bir Gönül” programının önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de devam edeceğini bildirdi.





