Günümüzde teknoloji hızla gelişiyor ve internet üzerinden birçok kategoride karşılaştırma imkânı oluyor. Birçok sitede yer alan karşılaştırmalar ise tek bir ürüne yönelik hizmet sunuyor. Mukayese.com olarak yapılan tüm karşılaştırmaların tek bir çatıda toplandığı ve kısa sürede karşılaştırma imkânı bulunabilecek hizmetler sunuyor. Kategorilerde yer alan birçok ürünü tek bir alanda karşılaştırma yapabilir zamandan tasarruf edilebilir. Kısa sürede yapılan karşılaştırma ile hangi kurumdan ne fiyata hizmet alınacağı konusunda bilgi sahibi olunuyor.

Mukayese Kategorileri

Mukayese yapmak adına arık siteler arası dolaşmaya, şubeye gitmeye gerek kalmıyor. Dilediğiniz ürünü anında mukayese yaparak detaylı bilgiye ulaşabilen tüketicilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Sürekli gelişen kategorileri ve eklenen yeni ürünler ile mukayese sınırlarını daha fazla genişletiyor. Mukayese yapılacak olan alana istenilen kategoride hızla ulaşılarak, ihtiyaç kredisi hesaplama ya da döviz ve altın kurları, gram altın, tam altın gibi fiyat farklılıklarına göz atılabilecek.

Mukayese yapılan kategoriler;

     * En avantajlı sigorta teklifleri

     * Mevduat faiz oranları

     * Banka kredileri

     * Kredi kartları

     * Banka kartları

     * GSM operatörleri

     * İnternet sağlayıcıları

     * Enerji ürünleri

Bu kategorilere ek olarak sürekli eklenen yeni kategorilerle tek bir alanda karşılaştırma yapılacak. İnternette zamanın doğru kullanılması ve birçok işlemi kısa sürede sağlamak adına mukayese yapılacak en doğru sitedir. Karar verme mekanizmasına büyük katkısı olarak 50'den fazla ürün kategorisinde sizlere hizmet veriyor.

Editör: Haber Merkezi