iPhone 11 kılıfları cihazınızda gereken korumayı sağlayacaktır. Bu sayede cihazınızın değeri kullandıkça azalmayacaktır

TPU Malzemeden Üretilen iPhone 11 Telefon Kılıfları

TPU malzemeden üretilen telefon kılıfları cihazınızda çizilme ve düşmeye karşı koruma sağlar. Ekstra tutuş özelliği sayesinde konforlu kullanım sunar. İnce ve zarif tasarımıyla cihaza şık bir görünüm katar. Sıradan kılıflara göre yükseltilen kenar ve kamera için özel kesilen alanıyla çizilmelere karşı dayanıklıdır. Cihaz arkasında iz yapmayarak arka kapağa zarar vermez. Esnek yapısı sayesinde yan tuşlara yumuşakça basmaya yardımcı olur. Telefonunuzla muhteşem bir uyum yakaladığı için kılıfı çıkarmadan şarj edebilmenizi sağlar.

Telefon kılıfı seçmek kolay değildir. Seçim aşamasında telefonunuzun kasasına zarar vermeyecek bir modele yönelmelisiniz. Bazı kılıfların köşe kısımları sert malzemeden üretildiği için telefonda soyulmalara neden olacaktır. Bu da telefonunuzun kılıfsız kötü gözükmesine yol açacaktır. Özellikle daha sonra satılmak istenen telefonlar için bu durum telefonun değerini de düşürecektir.

iPhone 11 Telefon Kılıfları CaselabStore’dan Alınır

iPhone 11 telefonunuz için kılıf arıyorsanız doğru adrestesiniz. Telefonunuzun rengini çok seviyorsanız şeffaf bir kılıf tercih edebilirsiniz. Özellikle şık bir görünüme sahip rose iPhone modelleri için böyle bir kılıf alabilirsiniz. Buna ek olarak siyah ya da beyaz telefonunuzla aynı renge sahip bir kılıf tercih ederek telefonunuzla bir bütün yakalayabilirsiniz.

Son dönemlerde içinde hareket eden simler bulunan kılıflar oldukça trend olmuştur. Farklı renk simler ve desenler barındıran kılıflardan dilediğinizi alabilirsiniz. Çok sayıda ürün olması kafa karışıklığına neden olabilir. Bu nedenle kılıf satın almadan önce nasıl bir şey istediğinize karar vermelisiniz. Örneğin silikon bir kılıf istiyorsanız arama sırasında filtreleme yaparak diğer kılıfları eleyebilirsiniz. Böyle yapmanız satın alacağınız kılıfa karar verme sürenizi azaltacaktır.

Satın aldığınız kılıf zaman içerisinde yıpranabilir. Telefonunuzun korumasız kalmaması için birkaç farklı model satın almanızı tavsiye ederiz. Böylece bir kılıftan sıkıldığınızda diğerini kullanarak değişiklik yapabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzu kombininize uygun hale getirebilirsiniz.

https://www.caselabstore.com/iphone-11-telefon-kiliflari-17

Editör: Haber Merkezi