Coolermed, iç ve dış mekân için çok özel ve işlevsel teknolojik medikal soğutucuların üretiminde bulunan bir markadır. Tıbbi malzemelerin belirli sıcaklık değerlerinde muhafaza edilmesi, bozulmamaları için gerekli bir durumdur ve oldukça önemlidir. Özellikle kav ve aşılar, belirlenen sıcaklık değerlerinde saklanmadıklarında bozulabilmektedir. Tıbbi ürünlerin sorunsuz bir şekilde muhafaza edilmesini sağlayan marka, iç ve dış mekanlar için özel tasarımlarını müşterileriyle buluşturmaktadır.

Yenilikçi ve İşlevsel Liyofilizatörler

Liyofilizatörler, maddenin kurutulmasını sağlayan cihazlardır. Ürünler içerisinde bulunan su ilk önce dondurulur, ardından süblimasyon ile su uzaklaştırılmaktadır. Çok özel tasarımlarla müşterilere sunulan liyofilizatörler, maddenin katı halden direkt olarak gaz haline geçmesini sağlar. Coolermed.com.tr , 280 litre, 4/5 kg, 8/10 kg ve 16/20 kg olmak üzere 4 farklı liyafilizatöre sahiptir.

Medikal ürünlerin sorunsuz bir şekilde muhafazasını olanaklı hale getiren bu ürünler, çok özel fiyatlarla sizlerle buluşmaktadır. Birbirinden işlevsel özelliklere sahip ürünlerden ihtiyaç duyduğunuzu alabilirsiniz.

Kan ve Aşı Dolaplarında Üstün Teknoloji

Kan ve aşılar, belirli sıcaklık değerlerinde muhafazası zorunlu olan tıbbi malzemelerdir. İnsan sağlığı açısından çok önemli oldukları için saklanmasında birçok hususa dikkat etmek önemlidir. Kan saklama dolapları, farklı hacimlere sahiptir. Böylelikle aynı anda birden fazla kan ürünleri bu tür dolaplarda muhafaza edilebilir.

Ayrıca tasarımı titizlikle yapıldığı için konforlu bir kullanım sunduğu da bilinmektedir. Hijyen koşullarına uygun olacak şekilde tasarlanan kan saklama dolapları; hastane, laboratuvar gibi ortamlarda tercih edilmektedir. Dijital ekranları sayesinde işlevsellik sunan ürünler, zararlı ışınların dolap içerisine girmesini de engeller. Böylelikle kan ürünleri, herhangi bir bozulma yaşamadan uzun süre saklanabilmektedir.

Farklı hacimlere sahip aşı saklama dolapları, aşıların kullanılacağı zamana kadar uygun şekilde saklanmasını mümkün kılar. Blok kapı ya da cam kapıların tercih edildiği dolaplarda aynı zamanda iç gövde kısmında paslanmaz çelik kullanılmıştır. Kapı kilit sistemi bulunduğu için izinsiz kişilerin dolap içerisinde yer alan ürünlere erişimi engellenmektedir.

Kan ve aşı saklama dolapları sayesinde insan sağlığı açısından hayati öneme sahip ürünler, sorunsuz bir şekilde saklanabilmektedir. Böylelikle ürünler kullanılacakları zamana kadar bozulma yaşamadan saklanabilmektedir.

Editör: Haber Merkezi