Antalya’ya büyük umutlarla giden ve şampiyonluk hedefleyen Sakaryaspor, Ankara Demirpsor’a 2-1 mağlup ederek hayallerine veda etti. Yeşil siyahlılar üst üste 3’ncü kez Play Off’lardan üzüntüyle döndü

BOŞ DÖNÜLEN 3’NCÜ PLAY OFF

Sakaryaspor, 2018 yılında Mersin’de oynana finalde Afyon’a, 2019 yılında Bursa’da oynanan finalde Karagümrükspor’a mağlup olarak 1’nci Ligin kapısından dönmüştü. Bu sezon büyük umutlarla Play Off2lar için Antalya’ya giden yeşil siyahlılar, daha ilk karşılaşmada Ankara Demirspor’a 2-1 mağlup olarak 1’nci lig hedefine veda etti. 3 senedir üst üste Play Off’larda bir üst lige çıkma şansı bulamayan Sakaryaspor, tarihinde ilk kez böyle şansız bir seri yakalamış durumda.

FUTBOLCULARA VE YILDIRIM’A TEPKİ

Oynadığı kötü oyun ile taraftarlar tarafından eleştirilen Sakaryaspor, bu kez finale bile çıkamadan çeyrek finalde havlu attı. İlk 11 olarak başlattığı kadro yüzünden eleştirilen Şaban Yıldırım da 9 yıl sonra daha önceden şampiyonluk yaşadığı Mardan Stadı’nda elenmenin üzüntüsünü yaşadı. Yeşil siyahlı taraftarlar sosyal medyadan hem futbolculara hem de Şaban Yıldırım’a büyük tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi