AH İLYAS AH!
Maça iyi başlayan Sakaryaspor, Dilaver’in sol taraftan yaptığı nefis ortada İlyas aynı şekilde 2 net gol pozisyonunu gole çeviremeyince Sakaryasporu mutlak bir golden etti. Birini atsa herşey değişebilirdi ama olmadı ve ilk yarı 0-0 bitti.

52.dakikada ise Dilaver’in sol çaprazdan şutu kale direğinin dibinden dışarı çıktı.

58.dakikada, Sol tarafımızdan gelişen atakta, yere düşen Ferhat’ın eline çarpan topa Eskişehirli hakem Semih Kurt penaltı verdi. Oğuzhan Kayar’ın kullandığı penaltıda soluna uzanan kalecimiz Oğuz bu penaltıyı kurtardı. Son 15 dakikada dalga dalga gelen Uşak ataklarında ise kalecimiz Oğuzhan kalesinde devleşerek gole izin vermedi.

91.dakikada Hacı Ömer’in sağ kanattan inip rakip ceza yayı üzerinden bulunan Ferhat’a pasını verdi. Ferhat iyi vurdu ama kaleci yatarak köşeye giden bu topu kornere attı ve mutlak bir golden etti. Bu beraberlik sonrasında Sakaryaspor, üst üste oynadığı 17. Maçından da yenilgi yüzü görmedi ama liderliği Sarıyer’e bıraktı.

Utaş Uşakspor: Ersin**, Kerem**, Murat***, Tayfun**, Emrah** (Dk.90 Ahmet?), Oğuzhan** (Dk.68 Oğuzhan Yıldırım*), Fatih**, Nuri Melih**, M.Rıdvan**, Semih**, Hikmet** (Dk.83 Şemsettin?)* Teknik Sorumlu: Bahri Kaya

Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan****, Canberk***, Serkan*, Oğuz Kocabal**, İlyas*, Ferhat**, Ümit Yasin***, Dilaver***, Zahit**, Ferit* (Dk.38 Alper* (Dk.81 Hacı Ömer*) Berkay Can*** Teknik Sorumlu: İsmail Ertekin

Gol: Yok

Editör: Haber Merkezi