BMC İŞİ SOYLU’DA
10 gün önce ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinde 1 milyon Sakarya’da Sakaryaspora hiçkimsenin sahip çıkmadığı söylenmiş, Sakaryaspor’un şampiyon olması ve para sıkıntısının tamamen giderilmesi için acilen Sponsor desteğine ihtiyacımız olduğu belirtilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, hem Karasu’da BMC ortaklarından Ethem Sancak’a ve onun ortağı olan Talip Öztürk’ün oğluna söylenmiş, Sakaryalıların ve Sakaryaspor taraftarlarının çok sevdiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu konuda gerekli desteği vereceğinin sözünü vermişti

GÖZLER ALBAYRAK’TA
Serdivan’daki AK Parti Aday Toplantısı’nda ise, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi tarafından Sponsorluk bir kez daha gündeme gelmiş ancak AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Ben sponsor buldum ama bu konuda yapılması gereken bir iş var. Sponsorumuzun işi uzun süredir beklemedeymiş, onun çabuklaştırılması lazım” demişti. Erdoğan da, damadı da olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a seslenerek, o sponsorun işini çabuklaştırıp, Sakaryaspor sponsorun da hemen imzayı atıp, 5 milyon lirayı hemen Sakaryaspora gönderilmesini istemişti.

HEDEF SARIYER MAÇI!
Ancak 10 gün geçmesine rağmen bırakın 5 milyon liralık sponsorlukları 5 kuruş bile gelmedi. Bu da camiada ve takımda büyük bir panik yarattı. Çünkü 5 aydır ödenmeyen toplam 1,5 milyon liralık Maç Başları (Maaş) vardı. Takıma takviyenin şart olduğu da son maçta ortaya çıkmıştı. Şampiyonluk düşünceleri soru işaretleri yaratmıştı. Yönetim de ise kuruş kalmamıştı. Bu yüzden yönetim işi bu hafta bitirip, gelecek parayla da federasyondaki  yasağını kaldırıp yeni transferlerle Sarıyer karşısına çıkmayı ve  galip gelmeyi hedeflemişti ama dün bu para gelmeyince yine karamsarlığa kapıldı. Bakalım bugün ne olacak?

Editör: Haber Merkezi